Byg nyt hus og sommerhus Randers, Hadsund, Hobro i Nordjylland

NYBYGGET HUS RANDERS, HADSUND, HOBRO

Det er en tillidssag at lade andre skabe rammerne for et nyt hus. Derfor er det vigtigt at få frem, hvad der er din families ønsker og behov. Nu og i fremtiden. Som totalentreprenør på dit byggeri formidler vi kontakt til en arkitekt, der kan komme med skitseforslag til et nyt hus – eller vi bygger ud fra den arkitekttegning, der allerede danner rammen om jeres nye drømmehus. Uanset om det er prisen eller behovene, der sætter rammen, går vi efter en løsning, I bliver glade for i mange år. Lad os byde jer velkommen i et helt nyt hus.

NYBYGGET SOMMERHUS RANDERS, HADSUND, HOBRO

Et nyt sommerhus kan blive pusterummet fra en hektisk hverdag. Stedet, hvor familien slapper af og lader op. Skal KS Tømrer & Snedker bygge dit nye sommerhus, starter vi altid med at lytte til familiens ønsker og behov. Måske går I efter det enkle med en lille budgetramme, det mest vedligeholdelsesfri eller luksussommerhuset, hvor der ikke er sparet på noget. Vores engagement er det samme – det afgørende for os er, at I får et nyt sommerhus, I bliver glade for.

Hvis i går rundt med en drøm om at få bygget nyt hus eller sommerhus, så kontakt os gerne. Så kan vi tage en uforpligtende samtale. Vi er beliggende i Gjerlev nær Randers, Hobro, Hadsund i Nordjylland.